Кава по-віденськи з фундуком

Кава по-віденськи з фундуком

Елегантний і розкішний, цей кавовий рецепт такий же вражаючий, як і місто його походження. Світовий шедевр "кава по-віденські" тепер має багатий відтінок NESCAFÉ® Dolce Gusto®. Поєднуючи ароматну фундучну пасту та ніжні збиті вершки, він підносить насолоду на новий рівень. Цей десертний напій вражає горіховим ароматом, кремовою текстурою та ніжним смаком.
Інгредієнти для приготування



Крок 1
Додайте одну столову ложку пасти з фундука (або іншої улюбленої горіхової пасти) у вашу склянку.
Крок 2
Приготуйте порцію кави з капсули Лунго NESCAFÉ® Dolce Gusto® за допомогою капсульної кавомашини у склянку з горіховою пастою. Або заваріть каву об'ємом до 120 мл будь-яким іншим зручним методом
Крок 3
Ретельно перемішайте горіхову пасту та порцію кави для того, щоб досягти однорідної консистенції напою та максимально розкрити його смак та аромат.
Крок 4
Додайте зверху збиті вершки та посипте напій какао-порошком за смаком.

Rate this recipe


Порада від нашого бариста для вдосконалення рецепту
Хочете зробити напій ще більш розкішним? Перед початком приготування змастіть край склянки горіховою пастою, а потім дотримуйтесь запропонованого рецепту кави по-віденськи. Використовуйте теплу пасту для легшого змішування, щоб досягти кремової текстури. Рекомендується подавати напій у прозорій склянці, щоб можна було оцінити його багатошаровість.
Для приготування цього рецепту вам знадобиться:
Ratings & Reviews
4.70
Based on 25 reviews
1
Recently reviews

Відкрийте для себе ще більше смачних рецептів — Рекомендовано для вас

Холодна кава з амаретто

Холодна кава з амаретто – цей напій підкорює своїм насиченим смаком і легкістю приготування, що робить його чудовим вибором для спекотних літніх днів. Завдяки використанню вівсяного молока, цей рецепт також підходить для веганів і тих, хто цінує здоровий спосіб життя. Не зволікайте – створіть ідеальну холодну каву на вівсяному молоці вже сьогодні!

Hazelnut Café Viennois
Informații per porție
