Loading...

Те, як кава потрапляє до вас, має значення​

Перш нiж ви зробите перший ковток, вiдбувається цiла iсторiя. Дiзнайтеся про неймовiрний шлях вiд зерна до чашки, результатом якого щоразу стає кава професiйної якостi. ​

Спочатку ягода, потiм зерно

Уявiть, що ви стоїте перед кавовим деревом. Вам потрiбно вибрати лише найкращi зерна — що ви будете шукати? Найкращі ягоди. Для цього потрiбно терпіння, але завжди радує, коли вони досягають ідеальної стиглостi.

Прагнення до відповідального постачання

Якість — наша обіцянка. А якість означає відповідальне вирощування кавових зерен і підтримку в цьому місцевих виробників по всьому світу.

ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ

Двох однакових обсмажень не буває

О, це обсмаження. Момент, коли з’являються цi чудові аромати й проявляється тiло кави. Рiзнi зерна найкраще реагують на різні рівні обсмаження, тому ми постійно коригуємо час і температуру, щоб зерна були ідеальними.

Свiтле

Зберігає фруктовi аромати й кислий смак, створює легше тiло.

Двох однакових обсмажень не буває.

О, це обсмаження. Момент, коли з’являються ці чудові аромати й проявляється тіло кави. Різні зерна найкраще реагують на різні рівні обсмаження, тому ми постійно коригуємо час і температуру, щоб зерна були ідеальними.

Середнє

Виявляє більш збалансовані смаки й аромати з меншою кислинкою та середнім тілом напою.

Двох однакових обсмажень не буває.

О, це обсмаження. Момент, коли з’являються ці чудові аромати й проявляється тіло кави. Різні зерна найкраще реагують на різні рівні обсмаження, тому ми постійно коригуємо час і температуру, щоб зерна були ідеальними.

Темне

Щільне тіло й незначна кислинка.

Двох однакових обсмажень не буває

О, це обсмаження. Момент, коли з’являються ці чудовi аромати й проявляється тіло кави. Рiзнi зерна найкраще реагують на рiзнi рiвнi обсмаження, тому ми постiйно коригуємо час i температуру, щоб зерна були iдеальними.

Свiтле

Зберiгає фруктовi аромати й кислий смак, створює легше тiло напою.

Середнє

Виявляє більш збалансованi смаки й аромати з меншою кислотою та середнiм тiлом.

Темне

Щiльне тIло й незначна кислинка.

Краще разом

Пiсля того як кавовi зерна будуть готовi, ми розпочинаємо наступний важливий етап. Рiзнi зерна з рiзних регiонiв мають свої нюанси. Ми змiшуємо їх залежно вiд їхнього характеру. I коли ми знаходимо iдеальний баланс, неначе проскакує iскра.

Який помел вам до смаку?​

Пiд час розмелювання з’являється ще бiльше ароматiв NESCAFÉ® Dolce Gusto®, якi ви знаєте й любите. Зерна розмелюються в довгий спосiб. I в короткий спосiб, залежно вiд типу кави.

Дрібніший помел для кави ристрето​

Забезпечує оптимальну екстракцiю ароматiв кави.

Грубший помел для кави лунго​

Лагiдна екстракцiя ароматiв зберiгає їхню якість для кави лунго.

Надiйно запаковано​

Пiсля розмелення ми зберiгаємо свiжiсть кави. Ми обережно пакуємо кожну сумiш у запатентованi продуманi капсули, якi зберiгатимуть свiжi смаки й аромати, поки ви їх не вивiльните.

Постачається свiжою, завжди

Останнiй крок завжди є улюбленим для нас. Коли ви робите ковток неймовiрної, щойно звареної кави й вiдчуваєте смак всепоглинаючої пристрастi, що вкладена в неї. Для нас важливо, як вона дiстанеться до вас кожного разу.